Последни данни за разпространението на коронавируса в България: Щетите след бурята

...
Последни данни за разпространението на коронавируса в България: Щетите след бурята
Коментари Харесай

ОБЗОР: Много щети след бурята, мъж пострада от паднало дърво в Кършияка, над 100 сигнала за два дни за бомби в училища и университети

Последни данни за разпространяването на ковид в България: 

Щетите след бурята в Пловдив са много. Десетки коли пострадаха, откакто дървета паднаха върху тях. Мъж беше ранен, откакто дърво падна върху него в Кършияка. През целия ден екипи на пожарната и Паркове и градини обработваха сигнали, които стигнаха съвсем 100 през целия ден. 

Над 100 са станаха сигналите за бомби в учебни заведения и университети в цялата страна през вчерашния ден и през днешния ден. Днес сигнал за бомба имаше и в УНСС. Вътрешният министър Иван Демерджиев съобщи, че в цяла Европа има сигнали за бомби и се работи дружно със службите на Съединени американски щати за определяне от кое място сигналите. 

Страната ни няма и по какъв начин да даде 155-милиметрови снаряди за Украйна, тъй като няма такива. Няма и решение за изпращане на български военнослужещи на територията на Украйна. Това съобщи военният министър Димитър Стоянов.

Комисия за противопоставяне с корупцията санкции трима общински съветници от разнообразни локални парламенти в страна поради спор на ползи. Постановени от КПКОНПИ решения, с които са открити нарушаванията им, са били доказани и от Върховния административен съд. 

Специализирана полицейска акция за пазаруване на гласове се организира в квартал „ Столипиново " през днешния ден.

Жена и две девойки са потърпевши при злополука през вчерашния ден в региона на 38-ми км на пътя Асеновград – Смолян. Инцидентът е станал сред  лек автомобил „ БМВ “ и товарен автомобил „ Мерцедес “  около  19.10 ч.

Доставиха хартиените бюлетини, които ще бъде разпределени в Пловдив и региона за идния избор на 2 април. Малко след 11:30 автомобил транспортира под строга защита близо броя 600 000 изборни бумаги. Получена бе и профилираната хартия, която ще бъде отпечатвана от машините за гласоподаване. Заедно с тях бяха доставени и телефонни устройства, с които ще се записва преброяването на гласовете след края на изборния ден. 

Издирват престъпно проявен и осъждан асеновградчанин като обвинен за увреждане на непознато имущество. Акцията е почнала след сигнал, получен към 4 часа през днешния ден.

Пловдивската полиция получи 22 нови късоцевни оръжия през днешния ден. Пистолетите „ Валтер “ и електрошоковите револвери „ Тейзър “ бяха предадени на чиновниците на специфична гала, за която дойде основният секретар на Министерство на вътрешните работи гл. комисар Петър Тодоров.  Той съобщи, че това са част от взетите от управлението на Министерство на вътрешните работи ограничения за възобновяване на оръжейната система и съоръжение на чиновниците на реда с по-нови късоцевни оръжия. 

20-годишен варненец е умрял след злополука наоколо до резиденция " Евксиноград ", оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи във Варна.

27-годишен мъж преби до гибел 71-годишния си татко в Димитровград, оповестиха от обвиняването.

Столични служители на реда задържаха 60-годишен за убийството на татко му, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

Задържаха полицейски чиновник с опиати. Това е станало при взаимна интервенция на Софийската градска прокуратура и „ Вътрешна сигурност “, оповестиха от СГП.

Напредва съществено слагането на седалки на Колежа. В момента се поставят седалките на Южната естрада, а към този момент е формирана и емблемата на Бултрас, а в центъра е номер 12 - непокътнатият номер на почитателите на Ботев.

България ще получи 200 милиона евро от Европейската комисия за запазване на българо-турската граница.

Пловдивският областен съд взе най-тежката мярка за неотклонение „ задържане под стража ” по отношение на помагача на мъжа, залял с киселина гадателката Антоанета Тодорова в ЖР „ Тракия ”. Това се случи откакто прокуратурата стачкува наложената от Районен съд преди дни мярка „ парична гаранция ” на 51-годишният Веселин Вълчанов, който карал джипа от Враца до Пловдив и назад.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР